miércoles, 10 de enero de 2007

Les noies de sucre i mel? Si home!

Avui, "dialogant amistosament" amb una amiga, m´ha sortit espontàneament la frase del títol. Aquesta frase ens la deien als nens del parvulari en el sentit de que no ens fiquéssim amb les nenes perque eren mol dolçes i delicades.
Aparentment, cada cop n´hi ha menys d´aquestes tant delicades, avui dia les noies saben el que volen i com aconseguir-ho i no estan per punyetes.
Jo només em pregunto si son tant independents com semblen o en el fons es una actitud impostada i, en realitat, demanen -necessiten- les mateixes atencions que quan eren de "sucre i mel".
Suposo que com sempre, en el terme mig hi ha la veritat: ni abans eren tant, tant "mel-ensucrades" ni ara son tant, tant autosuficients. Es a dir, mes o menys com els homes ....
Quin rotllo us he fotut avui!!!
En realitat vull probar el sistema RSS a veure si m´avisa quan actualitzi la pàgina, sorry per la pallissa ....

3 comentarios:

Anónimo dijo...

El sucre pot fermentar i ser àcid....i la mel te molta energia, cosa qeu pot ser contraproduent, per tant no et mentien de petit. D'una manera suau, t'estaven avisant del perill que tenen les dones...Mai és tard per adonar-se!!

Anónimo dijo...

Qui ha dit que les dones, ténen perill? el perill és no saber entendre-les, i actuar com homes, machotes, prepotents i protectors. El perill és equivocar-se i no respectar-les, considerar-les i voler-les.

Fénix dijo...

Doncs al diari d´avui parlaba dels retrosexuals, totalments diferents dels metrosexuals ....