domingo, 14 de enero de 2007

Exhibició d´amazones

Avui a l´hípica ha estat un dia lluminos i tranquil, a més, a algunes amazones els ha donat per pasar-s´ho bé i han fet una petita exhibició. Si esteu relacionats amb l´hípica -si no, no cal- i voleu veure les fotos, cliqueu aqui i aneu al link d´ALBUM DE FOTOS (privat)

Als que no sigueu de l´hípica no cal que ho intenteu. A més no té interés per vosaltres: total son tres o quatre noies guapísimes muntant a pèl uns cavalls preciosos ....

Aqui teniu la mula

Gairebé m´en oblido: avui he fet una foto a la mula ..... no digueu que no fa panxa!!

viernes, 12 de enero de 2007

Una mula prenyada??

Ahir vaig passar per l´Hípica a repartir unes quantes pastanagues, i vaig veure una mula molt gran que han portat fa poc. Resulta que com que esta bastant grossa, distretament i sense pensar, li vair dir al Querubin: Que està prenyada? Encara riu ara .... Resulta que una mula es filla d´una euga i un burro i per definició es estèril.

Que consti que ho vaig preguntar sense pensar perque ... ja ho sabía ... ejem ...

jueves, 11 de enero de 2007

Angelitos negros ....




“Aunque la virgen sea blanca

pintale angelitos negros

que tambien se van al cielo

todos los negritos buenos.


Pintor, si pintas con amor

por que desprecias su color,

si sabes que en el cielo

tambien, ay tambien los quiere Dios.”

(Antonio Machín)

miércoles, 10 de enero de 2007

Les noies de sucre i mel? Si home!

Avui, "dialogant amistosament" amb una amiga, m´ha sortit espontàneament la frase del títol. Aquesta frase ens la deien als nens del parvulari en el sentit de que no ens fiquéssim amb les nenes perque eren mol dolçes i delicades.
Aparentment, cada cop n´hi ha menys d´aquestes tant delicades, avui dia les noies saben el que volen i com aconseguir-ho i no estan per punyetes.
Jo només em pregunto si son tant independents com semblen o en el fons es una actitud impostada i, en realitat, demanen -necessiten- les mateixes atencions que quan eren de "sucre i mel".
Suposo que com sempre, en el terme mig hi ha la veritat: ni abans eren tant, tant "mel-ensucrades" ni ara son tant, tant autosuficients. Es a dir, mes o menys com els homes ....
Quin rotllo us he fotut avui!!!
En realitat vull probar el sistema RSS a veure si m´avisa quan actualitzi la pàgina, sorry per la pallissa ....

lunes, 8 de enero de 2007

Mals noms o "motes"

Ho sento, no puc parlar, per molt que pregunteu quí es quí, no puc dir-ho. Només puc donar pistes, però mai, MAI, associar directament un nom amb el seu malnom. Es una promesa que només penso trencar davant d´un bon plat de pasta italiana ...
Repeteixo el que ja vaig dir fa uns dies: si algú vol canviar o directament, suprimir, el seu malnom, només ho ha de dir enviant un missatge a cucuori@hotmail.com i actuaré en consequència.

domingo, 7 de enero de 2007

Cabalgata de Reis


Com cada any, s´ha participat a la cabalgata de Reis de la ciutat de Terrassa. Us us penjo una "fotico" però si en voleu més, cliqueu aquí i anireu a parar a l´albúm de la cabalgata.
Quan intentaba tirar unes fotos al passeig, tenía unes aiaies davant que estaven com boges, s´ho passaven de bé! rient, collint caramels, era la pera ....